Ereszcsatorna tisztítás

06-30-536-0600info@alpintom.hu

Ereszcsatorna tisztítása és javítása

A hosszú évek során még a legkiválóbb építészek munkáját is kikezdheti az időjárás, amely az ereszcsatornák megrongálódásához vezethet, mely így már nem képes elvezetni egy komolyabb esőzés által keletkezett vízmennyiséget, így könnyen lehet, hogy a víztöbblet a falon, falban és az ablakpárkányokon köt ki.

Ennek elkerülése végett a szükséges munkálatokat alacsonyabb építmények esetében állványozás segítségével el lehet végezni, de olyan magas épület tetőszerkezetéhez, mint egy belvárosi társasház vagy üzletház, már sokkal nehezebb hozzáférni. Ebben az esetben ipari alpinisták segítségét kell kérni az ereszcsatorna tisztítására, javítására, vagy cseréjére.

Az ipari alpinisták feladata rendkívül széleskörű, és nem veszélytelen, ezért szükséges kellő gyakorlattal és megfelelő szakmai tudással rendelkeznie. Cégünk ereje és titka a kiváló szakemberekből álló csapatban és a munkánk precizitásában, valamint gyorsaságában rejlik.

Ha felkeltettük érdeklődését, kérdése van a munkánkkal kapcsolatban, illetve ajánlatot szeretne kérni ereszcsatorna tisztítására, javítására, vagy cseréjére, ne habozzon felkeresni!